Interview met Nick Makrides van The Scran Line

In dit interview bespreekt Nick Makrides van The Scran Line zijn reis op YouTube, hoe hij omgaat met de problemen waarmee veel makers van inhoud worden geconfronteerd, het vinden van je eigen stem en hoe hij zijn kanaal gebruikt om impact buiten de plaat te creëren.

De koning van gedurfde, over-the-top lekkernijen en alle dingen heerlijk, Nick Makrides is gastheer van YouTube-kanaal De Scran-lijn, een platform gewijd aan het delen van creatieve lekkernijen en meer recentelijk alledaagse recepten voor zowel beginners als meer gevorderde bakkers.

Ik had het geluk om Nick te interviewen voor mijn serie Phenomenal Foodies, waar ik met verschillende food-youtubers, bloggers en professionals spreek.

Van grafisch ontwerp tot navy tot cupcake

Voordat Nick de wereld van snoepgoed betrad, studeerde hij na schooltijd grafisch ontwerp en werkte daarna als grafisch ontwerper om te beseffen dat dit niet precies was wat hij wilde doen. ‘Ik wilde actiever zijn, en op mijn voeten in plaats van aan een bureau’, zegt hij. Daarna ging Nick voor een korte periode bij de Australische marine, waar hij werkte als kok en later bij een bakkerij.

Gebruikmakend van zijn ervaringen in grafisch ontwerp en eten, werd Nick’s The Scran Line geboren, geïnspireerd door de Parijse gebakjes die hij tegenkwam tijdens zijn reizen door Europa. Via zijn platform combineert Nick zijn oog voor esthetiek met verrukkelijke creaties.

Bron: https://thescranline.com/freakfetti-freakshake-cupcakes/

Inspiratie van overal

Nick haalt Lady Gaga en Rihanna aan als inspiratie voor enkele van zijn over-the-top dessertideeën. Nu is de Youtuber verder gegaan dan alleen desserts en creëerde hij recepten voor hoofdgerechten zoals salades en mac en kaas. ‘Ik ben meer gefocust op het creëren van een grote bibliotheek met recepten waar mensen terecht kunnen’, zegt hij. ‘In plaats van content te maken die trendy is, helemaal in het moment en werkt in de tijd dat deze wordt gepost, wil ik content creëren die altijd groen is.’ Nick haalt ook inspiratie uit zijn Griekse afkomst, zoals Tzatziki. hij citeert zijn grootmoeder als een enorme invloed in zijn liefde voor koken.

Niet alleen video’s

Met een podcast (Bak mijn dag) en kookboek (Suiker Rebellen) onder zijn riem reikt Nick’s baan verder dan YouTube: hij is onder andere een receptentester, fotograaf, content-creator, auteur, podcast-host, webontwikkelaar, social media manager.

Bovendien slaagt Nick erin zijn platforms te gebruiken om het bewustzijn over belangrijke kwesties te vergroten. Hij merkt op dat het belangrijk is om ‘je eigen stem te vinden bij het bouwen van je merk’ en jezelf uit te drukken. ‘Ik sta nog steeds bekend als iemand die bakt,’ zegt hij. ‘Maar ik denk dat het belangrijk is. . . om de onrechtvaardigheden of de positieve dingen die gebeuren te laten zien.’ Boos door het feit dat Australië zelfs een volksraadpleging hield over huwelijksgelijkheid, ging Nick naar sociale media om zijn mening te uiten.

‘Er waren zoveel jonge mensen die me volgden. Jonge mensen moesten het gevoel hebben dat ze zich veilig konden voelen en zich konden uiten. YouTube was een van de belangrijkste dingen die me door alle depressies en het uitzoeken van dingen heen heeft geholpen’, zegt hij. ‘Als je die dag iets kunt zeggen, krijgen mensen het gevoel dat ze er niet alleen voor staan.’

Ik vond het heerlijk om met Nick te praten, die een enorm rolmodel voor mij is. Nick’s passie voor zijn werk is duidelijk en het is inspirerend om te zien hoe hij zijn werk op een echt authentieke manier aanpakt.

Bekijk mijn volledige interview met Nick Makrides van The Scran Line hier.

Foto van Nick Makrides

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Laat een reactie achter

Cateringgennep
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart