Ananasrepen – Slechts 5 ingrediënten!

Als je op zoek bent naar een aantrekkelijk ananasdessert, zullen deze tropische zelfgemaakte ananasrepen je meteen overtuigen.

Verpakt met zoete en heerlijke ananas- en kokossmaak, is het volkomen onmogelijk om hun charmes te weerstaan!

Dit is echt een geweldig recept voor een zaterdagmiddag, of wanneer je zin hebt in Hawaï, want de ananasrepen kunnen worden gemaakt met slechts vijf basisingrediënten uit de voorraadkast die je altijd bij de hand hebt.

Probeer ook deze Vegan Cheesecake – GEEN cashewnoten

Ananasreep Ingrediënten

De ananas: Zoek naar geplette ananas – ik gebruikte blik, maar vers is ook prima als je je eigen ananas in een blender wilt pletten. Als je alleen stukjes ananas kunt vinden, kun je die ook fijnmalen in een blender met een beetje van de vloeistof.

De kokosmelk: Dit zou de volvette ingeblikte soort moeten zijn die wordt verkocht door merken zoals Thai Kitchen of Native Forest, niet lite of de dunnere drank die in de koelkastsectie of houdbare melksectie wordt verkocht als alternatief voor zuivelmelk.

De geraspte kokos: Voel je vrij om gezoete of ongezoete kokosnoot te gebruiken, dik of dun, en lang of kort. Als je er nog wat meer over wilt strooien voordat je gaat bakken voor de presentatie, is dat ook prima.

De Graham-crackers: Normale of glutenvrije graham crackers zijn prima te gebruiken. (Voor veganisten, zoek een merk zonder honing.) Of als vervanging kunnen de meeste soorten knapperige koekjes worden geplet en gebruikt in plaats van graham crackercrumbs. Er is ook een keto magisch vierkant recept dat hieronder is gelinkt en waarin amandelmeel als basis wordt gebruikt.

Misschien vind je dit Frozen Yoghurt Recept ook lekker

Bekijk hierboven de video met het recept voor ananas-magische reep

Veganistisch ananasreep recept
  • 1 1/2 kopjes fijne graham cracker kruimels (Probeer voor keto deze Keto Magic Bars)
  • 2 eetlepel zoetstof naar keuze
  • 1 1/4 kopje gemalen ananas, gedraineerd
  • 2/3 beker volvette geraspte kokos, gezoet of ongezoet
  • 1 1/4 kop volvette kokosmelk uit blik
  • 3 eetlepel olie of boter (laat weg indien gewenst)
  • *De olie- of boterversie zal veel meer smaken als traditionele magische reepkorst, terwijl de olievrije versie een zachtere korst heeft die sommigen gomachtig vinden (maar niet iedereen vindt het erg), dus het is helemaal jouw keuze.Om het recept te maken: Bekleed een 8-inch bakvorm met bakpapier (of vet heel goed in). Verwarm de oven voor op 350 F. Gooi in een kom de crackerkruimels met zoetstof en optionele olie. Alleen als je een droge zoetstof gebruikt en geen olie, voeg dan ook 2 el water toe. Verdeel gelijkmatig over de pan en druk aan. Combineer de resterende ingrediënten in een kom, verdeel over de korst en plaats op het middenrek van de oven. Bak 35 minuten. Verwijder en laat afkoelen, bevries dan tot het gekoeld en stevig genoeg is om te snijden. Bewaar restjes in de koelkast of vriezer.Bekijk voedingsfeiten

Meer ideeën voor ananasrecepten

Verse Hawaiiaanse Ananastaart

Ananastaart

Het beste recept voor zelfgemaakte ananasmuffins

Ananas Muffins

Thaise Kokos Curry Recept

Kokos Curry

Makkelijk Pineapple Dole Zweep Recept

Dole zweep

Vegan Groene Smoothies (Ananas Of Banaan)

Groene Smoothie Recept

Eenvoudig ontbijt Ananasbrood

Ananas Brood







5/5

(4)

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Laat een reactie achter

Cateringgennep
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart