De juiste barkoeler kiezen

Heb je een bar of restaurant? Dan weet je dat er iedere dag tal van mensen zijn die een lekker koud drankje willen drinken. Je hebt hier gegarandeerd een barkoeler voor nodig. Er zijn tal van modellen barkoelers beschikbaar, maar welke zijn dat allemaal? Welke past goed bij jou bar? Dat lees je hier!

Barkoeler met glazen deur

De barkoeler met glazen deur wordt het meest gebruikt in restaurants of bars. Door de transparante deuren kun je eenvoudig zien wat erin staat. De glazen barkoeler is verkrijgbaar in 2 deurs uitvoeringen, scharnier- en schuifdeur. Het schuifmodel heeft de voorkeur voor ruimtes met een hoge mobiliteit vanwege de openingssnelheid en ruimtebesparing. Draaideuren zijn beter qua energieverbruik omdat er minder koude lucht door de kieren wordt verspild. Je kunt dit soort barkoelers vinden bij bedrijven zoals horeca centrum Brabant.

Ladebarkoeler

De ladebarkoeler is niet ontworpen met een transparante deur. Je moet de lade uittrekken om te zien wat erin zit. Je kunt vanaf boven nemen wat je wilt. Vanwege het productontwerp als dit heb je een veilige afstand nodig van ongeveer 120 cm. Je hebt ongeveer 60 cm nodig voor de barkoeler en de rest voor de lade in geopende toestand.

Barkoeler met flessen

Dit type is een model dat vrij uniek is. Dit is een barkoeler die past op gangbare flesformaten zonder dat je de deur hoeft te openen. Gewoonlijk zal het koelproces worden uitgevoerd door een inductiesysteem. Deze barkoeler is perfect voor barretjes die vaak drankjes mixen. De snelheid en het gemak van het mengproces zijn veel comfortabeler met een barkoeler van dit model.

Welke barkoeler is het beste?

Er is geen specifieke gids over wat voor soort barkoeler het beste is. Ze zijn allemaal afgestemd op jouw comfort tijdens het gebruik. Je kunt naar een showroom gaan om verschillende barkoelers uit te proberen. Op deze manier kun je met je eigen handen en ogen ervaren wat het verschil is tussen deze barkoelers. Met een verscheidenheid aan barkoelers, modellen, capaciteiten, stroomsterktes en maten, vind je zeker een barkoeler die bij je past. 

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Cateringgennep
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0